Количка

 • Вашата кошница е празна!

 • Имате питане? Свържете се с нас.

  Пишете ни на е-майл info@studionovo.bg или ни се обадете

  +359 884 942 298

  +359 882 282 663

  от понеделник до петък от 9 до 18 ч.

 • Нямате любими продукти.

Влез в акаунта си

Ако сте забравили паролата си кликнете тук.

Все още нямате акаунт? Регистрирайте се тук.

Често Задавани Въпроси

Безопасен ли е вашият сайт?

В сайта са взети мерки за сигурност, за да предотвратим евентуална загуба, злоупотреба или неоторизирана промяна на данните, с които работим. Всички поръчки се изпращат през интернет-връзка, защитена с криптиращата технология SSL (Secure Sockets Layer). Уебсайтът и, което е по-важно, всички потребителски данни, са допълнително предпазени чрез многослойна система за сигурност, базирана на технологията „защитна стена“.


Как да проверя статуса на моята поръчка?

След изпращането на вашата покупка ще получите електронно писмо с потвърждение за доставка, съдържащо подробна информация за проследяване на пратката. Ако имате допълнителни въпроси или продуктът не е наличен на склад, моля, свържете се с нас.


Какви са вариантите за доставка и колко ще ми струва?

Таксата за обработка и доставка зависи от стойността на вашата поръчка и избрания метод за доставка. За подробности вижте раздела „Методи за доставка“.


Как да запаметя даден продукт в „Любими“?

Щракнете върху иконката „сърце“ на страницата на съответния продукт, за да започнете процедурата за влизане с потребителско име. Ако вече имате акаунт в нашия сайт, можете да включвате продукт в „Любими“, като въведете същия адрес на електронна поща и паролата. В случай, че нямате акаунт, просто въведете исканата информация. След като си регистрирате акаунт, ще можете да правите поръчки чрез нашия уебсайт и да включвате продукти във ваш списък „Любими“.


Мога ли да бъда сигурен, че купеният продукт е автентичен?

„Студио Ново“ продава само продукти с лицензиран дизайн и от оторизирани производители. Не продаваме и не демонстрираме имитации или нелицензирани копия. Всяко изделие от нашата колекция е изработено от единствения производител, който е упълномощен от дизайнера (или е притежаван от него или нея) да произвежда това конкретно изделие. Можете да бъдете сигурни, че закупеният от вас продукт е 100% автентичен и с лицензиран дизайн.

Когато купувате автентично дизайнерско изделие, вие инвестирате в качество, доказан произход и дълговечност. Вие ставате част от неговата история и то става част от вашата. И, най-важното, вие подкрепяте дизайнерите, които придават облик на света, в който живеем.


Какво е работното време на отдела за работа с клиенти и шоурума?

„Студио Ново“ работи в дните от понеделник до петък, от 9:00 до 18:00 часа. Ако желаете да ни посетите по друго време, моля, обадете се за уговаряне на лична среща.


Предлага ли „Студио Ново“ отстъпки за количества и цени на едро?

Да. За повече информация, моля, свържете се с нас.