Количка

 • Вашата кошница е празна!

 • Имате питане? Свържете се с нас.

  Пишете ни на е-майл info@studionovo.bg или ни се обадете

  +359 884 942 298

  +359 882 282 663

  от понеделник до петък от 9 до 18 ч.

 • Нямате любими продукти.

Влез в акаунта си

Ако сте забравили паролата си кликнете тук.

Все още нямате акаунт? Регистрирайте се тук.

Услуги


За бизнес-клиенти (B2B)

„Студио Ново“ е експертен партньор в дизайна, изграждането и обзавеждането на пространства в съответствие със съвременните и нововъзникващи оперативни, икономически и стратегически потребности на вашата компания и потребностите на вашия най-ценен актив — хората, които работят в нея.

Сътрудничим си с най-добрите архитекти и дизайнери и услугите ни обхващат целия диапазон от проучване и анализ на помещенията и организационните нужди на вашата компания, през изработка на конкретни концепции за работното пространство, зониране и избор на продукти, до управление на целия процес по изграждане на работна среда, в съответствие с одобрения архитектурен план.За индивидуални клиенти (B2C)

Вярваме, че хората имат вроден естетически усет, който ние непрестанно се стремим да удовлетворим. Създадохме търговска зала, която с привлекателния си вид, вниманието към детайлите и въздействието си да събужда и засилва този усет. Усет, който се корени в добрия дизайн и елегантност и се определя от емоционално обаяние, простиращо се отвъд физическите интериори, които ние създаваме.

Без значение какво емоционално влияние искате да вложите във вашите проекти, ние притежаваме опита и практическите знания да ви насочим към продукти и решения, които ще задоволят и най-взискателните естетически потребности.