Количка

 • Вашата кошница е празна!

 • Имате питане? Свържете се с нас.

  Пишете ни на е-майл info@studionovo.bg или ни се обадете

  +359 884 942 298

  +359 882 282 663

  от понеделник до петък от 9 до 18 ч.

 • Нямате любими продукти.

Влез в акаунта си

Ако сте забравили паролата си кликнете тук.

Все още нямате акаунт? Регистрирайте се тук.Студио Ново е пазарният лидер в повишаване ефективността на човешкия труд посредством добър дизайн и експертни познания по ергономия на работното място. Нашата мисия е да улесняваме предприятията в повишаване ефективността на стопанската им дейност чрез създаване на здравословна, вдъхновяваща и продуктивна работна среда, използвайки нашите познания в областта на мебелите, системите и най-добрите практики на работните места.

Повече от десет години, ние консултираме и прилагаме изпитани във времето дизайн решения за корпоративния, жилищния и хотелиерския пазарни сегменти. Разполагаме с грижливо подбрана селекция от съвременни и емблематични мoдерно-класически мебели, осветление и аксесоари, за да удовлетворим взискателните вкусове на интериорни дизайнери, и архитекти, бизнес-клиенти и частни потребители в България и Югоизточна Европа.

Създадохме нашия шоурум, за да представим пълноценно все по-богатата селекция от мебели,на реномирани европейски и американски производители, в обстановка, която севъзприема активно с всички сетива. Съвместният ни общо петдесет годишен опит в мебелната индустрия ни научи да фокусираме цялото си внимание върху изживяването на клиента — от началния етап на избора на продукта до завършващата професионална доставка, монтаж и поддръжка. Горди сме, че гилдията вижда в нас надежден и концентриран върху качеството партньор с изключително портфолио от продукти и ненадминат стандарт за обслужване на клиентите.

Без значение дали сте индивидуален потребител, който желае красива мебел за своята дневна, интериорен дизайнер, в търсене на сродномислещ партньор с богато портфолио, или бизнес-клиент, който иска да приложи най-добрите практики за оптимизация на работните процеси чрез грижливопланиране и подбор на обзавеждането, вашият партньор е „Студио Ново“. Нашите консултанти предлагат демонстрации на персонализиран дизайн, надеждни срокове за доставка и обширна библиотека от ресурси, за да ви помогнат при подбора на идеалния продукт) за вашия архитектурен и дизайн проект.

Посетете ни и ще се убедите сами.